Din leverantör av fönsterputs i Östergötland. Alltid med högsta kvalitet. Vårt motto är alltid skinande rena fönster

Min historia

Hej och välkommen till Olssons Fönsterputs Östergötland.  Jag Peter Olsson startade verksamheten 2006 och har mer än 25 års erfarenhet från städbranschen och med en bred kompetens så kan jag erbjuda ett brett sortiment av flyttstädning och  fönsterputstjänster

Jag startade min bana inom städbranschen på ett lokalt företag i Örebro. Vi var inte störst i Örebro men vi var yrkeskunniga och stolta över vårt jobb och jag blev upplärd från grunden i yrket fönsterputs och städning av en kollega med över 20 år i branschen. Det var där jag fick den kunskap som jag bär med mig än idag. För att bli duktig i sitt yrke behöver man grunden för att sen vidareutveckla både metoder och arbetssätt.

Målet och visionen är att erbjuda kvalitativa fönsterputstjänster till rätt service och till rätt pris och genom rekommendationer utöka kundkretsen. Ringar på vattnet som man brukar säga. Du som kund ska vara så nöjd att du rekommenderar mig till till dina  vänner och bekanta.

Jag ska även ständigt vara under utveckling och förkovra mig i nya metoder som effektiviserar och underlättar mitt arbete. Mitt mål är helt enkelt att sträva efter att vara bäst på det jag gör.

Min verksamhet finns beläget i Linköping och jag Peter Olsson startade verksamheten för ca 20 år sedan och  målet är att leverera fönsterputs av hög kvalitet till ett bra pris i hela Östergötland.

Jag vill ha en bra kommunikation mellan mig som leverantör av er fönsterputs och flyttstädstjänster och er som kund för att säkerhetsställa att vi uppnår en kvalitet som ni som kund ska vara nöjd med. Det ska vara ett ömsesidigt förtroende. Du ska alltid bli bra bemött som kund.

Jag använder alltid miljövänliga städprodukter som är biologisk nedbrytbara för vår miljös skull.

Så varför välja mig. Min höga kvalitet, kunskap och service tillsammans med ett bra kundbemötande.

Med vänliga hälsningar  Peter Olsson

Välkommen till Olssons Fönsterputs Östergötland!